Kookworkshops Groningen
Workshops Lezingen High Tea Etiquette Wijnproeverij

Het aantal aanbieders van kookworkshops in Groningen en Drenthe is beperkt. Zoekt u een kookworkshop in Groningen of Drenthe, dan bent u bij Culinette aan het juiste adres. Culinette verzorgt al ruim 30 jaar kookworkshops in Groningen en Drenthe. De kookworkshops worden gegeven in de stad Groningen, bij Culinette thuis in Delfzijl (ca. 30 minuten vanaf Groningen) of bij de klant. Dit laatste kan zijn in Groningen of in Drenthe. In sommige gevallen kan ook een kookworkshop buiten Groningen of Drenthe worden gegeven, neem hiertoe contact op met Culinette.

Als een kookworkshop in Groningen stad wordt gegeven, zal Culinette een kookruimte huren. Culinette werkt hiertoe samen met verschillende kookstudio's in Groningen. Een andere mogelijkheid is om de kookworkshop bij Culinette in Delfzijl te geven. Het voordeel hiervan is dat de kookworkshop goedkoper is, omdat er geen huur betaald hoeft te worden voor een kookstudio in de stad Groningen.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een kookworkshop bij de klant thuis te geven. Als u beschikt over een ruime keuken waarbij voldoende plaats is voor alle deelnemers, is dit een goed alternatief. Ook in dit geval is de kookworkshop goedkoper, omdat er geen aparte kookstudio gehuurd hoeft te worden.

Als een kookworkshop bij de klant thuis wordt gegeven, is het een leuk idee om de kookworkshop te combineren met een wijnproeverij. Dit is met name handig bij grotere groepen: de groep wordt in tween verdeeld: groep 1 begint met de kookworkshop, terwijl de andere groep met de wijnproeverij begint. Nadat de groepen klaar zijn, volgt groep 1 de wijnproeverij en gaat groep 2 beginnen met de kookworkshop.

Daarnaast werkt Culinette ook samen met gerenommeerde restaurants in Groningen en Drenthe samen om bijv. een cullinette wijndiner te verzorgen in het restaurant.

Vanzelfspreken is de combinatie van kookworkshop en wijnproeverij ook mogelijk als de kookworkshop in Groningen of bij Culinette in Delfzijl wordt gegeven.

Voor kookworkshops buiten Groningen en Drenthe heeft Culinette een aantal pagina's opgesteld met andere aanbieders van kookworkshops. Deze lijsten zijn gerangschikt per provincie. Kies hieronder een provincie waarin u de kookworkshop wilt volgen. Wilt u uw site hierop vermelden? Stuur dan een mail naar Culinette.

[Zuid-Holland] [Noord-Holland] [Utrecht] [Noord-Brabant en Limburg] [Overige provincies].

Voor kookworkshops Groningen klik hier.


Copyright 2006 Culinette
Actueel
Meer informatie
Contact
Reacties
Links